Nederlandse ambassade in Lima, Peru

Nieuws

1 t/m 10 van 79

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Hevige Regenval Peru

Als gevolg van hevige regenval in grote delen van Peru zijn er op verschillende plekken landverschuivingen en modderstromen ontstaan. Bovendien zijn meerdere rivieren buiten hun oevers getreden.

2 Vacature Stagiair(e) Economische Diplomatie

Voor de tweede helft van 2017 is de Nederlandse Ambassade te Lima op zoek naar een stagiair(e) voor de afdeling Economische Diplomatie.

3 Nederlands paspoort in Bolivia aanvragen?

Op maandag 27 maart en woensdag 29 maart 2017 zal een uitgezonden medewerker een bezoek aan La Paz en Santa Cruz brengen met het Mobiel Aanvraagstation (MAS) en zal hiermee de vereiste vingerafdrukken kunnen afnemen voor de aanvraag van een Nederlands paspoort.

4 Tweede Kamerverkiezingen bij BVN

Op woensdag 15 maart kiest Nederland een nieuwe Tweede Kamer. De Uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen zijn dan live te volgen bij BVN.Op 27 februari zendt BVN het Verkiezingsdebat voor Nederlanders in het buitenland uit, waarin Kamerleden van verschillende politieke partijen debatteren over buitenlandse politiek. Nieuwsuur (NOS/NTR) vervangt tijdelijk de reguliere uitzendingen door een reeks thema-uitzendingen per politieke partij. Jeroen Pauw en Eva Jinek presenteren vanaf 27 februari drie weken lang een talkshow over de verkiezingen. Aan de vooravond van de verkiezingen zendt BVN het lijsttrekkersdebat van de NOS uit.

6 Naturalisatieceremonie in Santa Cruz, Bolivia

Op vrijdag 17 februari jl. heeft er in Santa Cruz, Bolivia een naturalisatieceremonie plaatsgevonden onder leiding van de Plv. Chef de Poste Arjen Kool. Wij willen Nuria Anke Peters Rojas en haar ouders van harte feliciteren.

7 Stemmen voor Nederlandse verkiezingen

8 Werkgroep Voluntarios de Seguridad y Derechos Humanos del Perú (GT-PV)

Op vrijdag 3 februari vond op onze ambassade de eerste bijeenkomst van 2017 van de werkgroep “Voluntary Principles On Security and Human Rights” Peru plaats.

9 EUROPEAN REINTEGRATION NETWORK (ERIN) PROGRAM: TENDER FOR BOLIVIA AND ECUADOR

On the 25th of January 2017 a combined effort of 18 partner countries resulted in the publication of the European Reintegration Network (ERIN) Specific Action program- slow track tender. The ERIN Specific Action program – slow track offers socio-economic reintegration assistance in the form of counseling and referral and/or reintegration assistance to migrants who return voluntarily or non-voluntarily to their country of origin.

10 Honorair Consulaat te Quito tijdelijk gesloten